A BEIRATKOZÁS MENETE

A BEIRATKOZÁS MENETE

A BEIRATKOZÁS MENETE A GYŐRÚJBARÁTI II. RÁKÓCZI FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA A 2024/25-ÖS TANÉVRE JELENTKEZŐ TANULÓK ESETÉBEN

  1. A személyes beiratkozást könnyíti és gyorsítja, ha a szülő első lépésként elektronikus úton a KRÉTA e-Ügyintézés felületen felviszi a gyermeke adatait.  A szülői felület 2024.03.27-én nyílik meg, ezen időponttól tudja a szülő gyermekét regisztrálni. Az elektronikus beiratkozás felületéhez készítettünk egy segédletet, amelyet  erre a linkre kattintva érhet el.
  2. A személyes beiratkozás során kerül sor az adatok ellenőrzésére, illetve aki nem töltötte fel az elektronikus felületre a gyermeke adatait, annak a feltöltése.

Személyes beiratkozás időpontja:

  • 2024. április 18. (csütörtök) 08-19 óra
  • 2024. április 19. (péntek) 08-19 óra

A beiratkozáshoz kapcsolódóan az alábbi dokumentumokra lesz szükség, melyeket a személyes beiratkozáskor eredeti példányban be kell mutatniuk:

  • A gyermek személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány
  • A gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolvány
  • A gyermek nevére kiállított TAJ kártya

Valamint szükség lesz az alábbi nyilatkozatokra, melyek letölthetők az elektronikus beiratkozás során:

– Nyilatkozat az életvitelszerű ott lakásról

– Nyilatkozat a szülői felügyeleti jog gyakorlására vonatkozóan

– Nyilatkozat etika/hit- és erkölcstan oktatás választásáról

Amennyiben gyermeke rendelkezik szakszolgálat által kiállított érvényes szakértői véleménnyel, az eredeti szakvéleményt hozza magával a személyes beiratkozáskor!

Azon gyermekeket, akik tankötelesek, de a következő tanévben a szakértői vélemény alapján nem kezdik meg iskolai tanulmányukat, nem kell beíratni.

Amennyiben bármilyen kérdése van a beiratkozással kapcsolatban keressen minket a beiratkozas@baratisuli.hu e-mail címen.

Együttműködését köszönjük!

Győrújbarát, 2024. 03. 22.

Tisztelettel:  Gaál Gabriella

                    igazgató

Comments are closed.