A beiratkozás menete a Győrújbaráti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolába a 2022/23-as tanévre jelentkező tanulók esetében

A beiratkozás menete a Győrújbaráti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolába a 2022/23-as tanévre jelentkező tanulók esetében

  1.  A személyes beiratkozást könnyíti és gyorsítja, ha a szülő első lépésként elektronikus úton a KRÉTA e-Ügyintézés felületen felviszi a gyermeke adatait.  A szülői felület 2022. 04.06. 00 órától 2022.04. 22. 12 óráig lesz nyitva, ezen időszak között tudja regisztrálni gyermekét. Az elektronikus beiratkozás felületéhez készítettünk egy segédletet, amelyet az erre a linkre kattintva érhet el.
  2. A személyes beiratkozás során kerül sor az adatok ellenőrzésére, illetve aki nem töltötte fel az elektronikus felületre a gyermeke adatait, annak a feltöltése.

Személyes beiratkozás időpontja:

  1. 04. 21. 08-19 óra
  2. 04. 22. 08-19 óra

A beiratkozáshoz kapcsolódóan az alábbi dokumentumokra lesz szükség, melyeket a személyes beiratkozáskor eredeti példányban be kell mutatniuk:

  • A gyermek személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány
  • A gyermek nevére kiállított TAJ kártya
  • A gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolvány,

Valamint szükség lesz az alábbi nyilatkozatokra, melyek letölthetők az elektronikus beiratkozás során:
– Nyilatkozat az életvitelszerű ott lakásról
–Nyilatkozat a szülői felügyeleti jog gyakorlására vonatkozóan

Amennyiben gyermeke rendelkezik szakszolgálat által kiállított érvényes szakértői véleménnyel, az eredeti szakvéleményt hozza magával a személyes beiratkozáskor!

Azon gyermekeket, akik tankötelesek, de a következő tanévben a szakértői vélemény alapján nem kezdik meg iskolai tanulmányukat, nem kell beíratni. Kérjük a szüleiket, hogy a további egy évi óvodai nevelés javaslatát tartalmazó szakértői véleményt a beiratkozas@baratisuli.hu e-mail címre szíveskedjenek elküldeni!

Amennyiben bármilyen kérdése van a beiratkozással kapcsolatban keressen minket a beiratkozas@baratisuli.hu e-mail címen.

Együttműködését köszönjük!

 

Győrújbarát, 2022. 04. 07.                                 Tisztelettel: Gaál Gabriella
intézményvezető

Comments are closed.