„Alapítvány az iskoláért – Győrújbarát”

„Alapítvány az iskoláért – Győrújbarát”

Tisztelt Győrújbaráti Polgárok! Kedves Szülők!

A tavalyi esztendőben az iskola részére 456.048,-Ft összegben ajánlották fel a személyi jövedelemadójuk 1 %-át a szülők, a település polgárai. Az „Alapítvány az iskoláért – Győrújbarát” közhasznú alapítvány kuratóriuma megköszöni eddigi támogatásukat. Az idei esztendőben is arra kérjük Önöket, hogy jövedelemadójuk 1 %-át – amiről szabadon rendelkezhetnek -, fordítsák iskolánk alapítványának támogatására!

Az alapítvány neve: „Alapítvány az iskoláért – Győrújbarát”

Az alapítvány adószáma: 19110774 – 1 – 08

A befolyt összeget az oktatási és kulturális tevékenység támogatására, ezen belül az eszközkészlet fejlesztésére, a nyelvtanítás megfelelő színvonalának megteremtésére, gyermek- és ifjúságvédelem, valamint a diáksport támogatására fordítjuk. A felhasználásról minden évben a NAV felé elszámolunk, s a Baráti Hírmondó hasábjain is tájékoztatást nyújtunk.

Ha önadózó, rendelkező nyilatkozatát adóazonosító jelével ellátva az adóbevallási csomagjában helyezze el! Ha az Ön adóbevallását munkáltatója intézi, akkor rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot – melyre írja rá nevét, lakcímét, adóazonosító számát és a ragasztási felületére átnyúlóan saját kezűleg írja alá – munkáltatójának adja át.A rendelkező nyilatkozatot önállóan, 2014. máj. 20-ig megküldheti az adóhatóságnak elektronikusan, vagy papíron kitöltött formában. Amennyiben Önök vagy családtagjaik, ismerőseik támogatják alapítványunkat, azt tanulóink nevében előre is megköszönjük.

Üdvözlettel:
Győrújbarát, 2014. 01. 15.

Ignácz József
kuratórium elnöke

Gottlieb László
igazgató

 

Comments are closed.