Fehér János professzor díj

Fehér János professzor díj

Fehér János professzor díjat 2014-ben Gemza Boldizsár 8. osztályos diákunk kapta.

Boldizsár az elmúlt hét év alatt kitűnő tanuló volt. 7. osztályban a jeles osztályzatok mellett 7 tantárgyból „kitűnő” minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy az ötös osztályzaton felül, kimagaslóan teljesített hét tantárgyból. Minden tantárgyból alapos, felkészült tudással rendelkezik.A természettudományos tantárgyakból különösen kiemelkedően teljesített. Udvarias, szerény viselkedésű fiatalember, aki a tanulás mellett a Győri Kosár Klubban naponta edzéseken vesz részt.

Gemza Boldizsár tudása az osztályban a többiekhez képest alaposabb. Órán aktív, érdeklődő. Dolgozatai precízen elkészítettek. Ötödik osztály kezdete óta folyamatos érdeklődést mutat a természetismeret és a földrajz iránt.. Nálam végig egyenletes és kimagasló az érdeklődése a tantárgy iránt. Mindig felkészülten, a leírt és egyéb forrásoknak, /netes feladat/ is utána néz, ha felmerül valamilyen érdekes probléma, rákérdez és komolyan utána néz. Magatartása példamutató, zavarja, ha a társai nem figyelnek az adott téma megtárgyalására. Társas kapcsolatai is fontosak, mert sokszor ő válaszolja meg a mások által nem tudott kérdéseket. 7. osztályban a MOZAIK Tankönyvkiadó által szervezett országos kémia versenyen, az országos döntőn 16. helyezettje lett. Tanórákon nem a MOZAIK-os tankönyvből tanultunk, úgy hogy a versenyre készülés plusz energiát igényelt tőle, és szépen helyt állt.

 Boldizsár mind emberileg, mind teljesítményében példaként állhat diákjaink előtt, és méltó diákunk a Fehér János professzor díjra.

V.R.S.

IMG_0525

Comments are closed.