Muzsika a lélek kenyere

Muzsika a lélek kenyere

Hálával tölt el bennünket, hogy a Napsugár Művészeti Iskola tanulói, és általuk mi zenetanárok is erőt meríthetünk a lélek kenyeréből, a muzsikából. Öröm számunkra, hogy a tanév folyamán sok meghitt pillanatot élhettünk át ezáltal. Növendékeink ebben a tanévben is több zenei, művészeti programon vettek részt, melyeknek egy része már hagyomány iskolánkban. Köszönettel tartozunk a Győrújbaráti Önkormányzat, a Győrújbaráti Timaffy László Művelődési Ház, a Baráti Oskola vezetőségének, dolgozóinak, hogy programjaink lebonyolításában mindig segítő kezet nyújtottak. Hála és köszönet a győrújbaráti iskola vezetésének és alkalmazottainak az egész éves támogatásért, együttműködésért, mert az ott zajló nyugodt felkészülés nélkül nem születhetnének meg a koncertek, versenyek csodás pillanatai. Tanulóink a Napsugaras versenyek mellett több körzeti, regionális versenyen is megmérették magukat, és szép eredményeket értek el.

Versenyeredményeink:

  • Gazdagh Lotti „Magyar szerzők dicsérete” csornai hangszeres verseny – arany minősítés; IV. Nemzetközi „Zongoramesék” online zongoraverseny Baja – ezüst minősítés.
  • Káldy Szandra IV. Nemzetközi „Zongoramesék” online zongoraverseny Baja- bronz minősítés; Csorna körzeti zongoraverseny – ezüst minősítés.
  • Györkös Lilianna „Magyar szerzők dicsérete” csornai hangszeres verseny – arany minősítés.
  • Bodó Petra „Magyar szerzők dicsérete” csornai hangszeres verseny – ezüst minősítés.
  • Gólya Dávid Sistrum regionális gitárverseny Szombathely – bronz minősítés.
  • Király Zsolt Sistrum regionális gitárverseny Szombathely – ezüst minősítés.
  • Varju Eliza Gréta XXII. Sistrum regionális zongoraverseny Szombathely – ezüst minősítés.

Szeretettel gratulálunk a gyerekeknek, a felkészítő tanároknak, és köszönjük a szülők támogatását!

„…volt valami, ami megvédte az embert az érzelmek viharaiban, és ez a valami mindenki számára hozzáférhető volt. Ez volt a művészet, a költészet, a dal, a muzsika.”
/Andrásfalvy Bertalan/
Kassainé Csete Mónika

 

Comments are closed.