Rendkívüli értekezlet

Rendkívüli értekezlet

Tisztelt Szülők!
 
A tantestület ma rendkívüli értekezletet tartott. Az értekezleten elhangzottak alapján a következőket rendelem el:
 
1. A kormány előírásainak megfelelően a digitális oktatást vezetünk be intézményünkben. Úgy döntöttem, hogy a leggyorsabban és a leghatékonyabban az osztályok Facebook csoportján keresztül tudjuk megvalósítani.
 
· Alsó tagozaton a tanulók a szülői csoportokon keresztül kapják meg a napi órarend szerinti feladatokat. A feladatokat legkésőbb az adott napon 8.30-ig meg fogják kapni.
· Kérem Önöket, hogy a mai naptól ezt az oldalt csak erre használják, ne kommentáljanak semmit. Ha kérdésük van, akkor az iskola honlapján (baratisuli.hu ) „Tanáraink” fül alatt megtalálható email címekre írjanak a kollégáknak!
· Felső tagozaton a digitális oktatás a tanulók saját Facebook oldalán keresztül létrehozott osztálycsoporton belül történik. Akinek nincs Facebook profilja az kérem, ideiglenesen hozzon létre egyet és a helyzet rendeződése után törölheti azt.
 
Kérem a Szülőket, hogy az egyéni fenntartásaikat most a gyermekük érdekében mellőzzék!
 
2. Az iskolában maradt felszerelésekért a következő időpontokban lehet bejönni:
 
· Ezen a héten (03.16-20.)
· de.: 9.00 – 10.30-ig
· du.: 14.30 – 16.00-ig
 
A portán egyszerre három szülőt engednek fel az intézménybe, kérem Önöket, hogy addig türelmesen várakozzanak a járványügyi előírásoknak megfelelő távolságot tartva egymástól.
Az intézménybe be és kilépve pedig használják a kézfertőtlenítőt!

3. Az iskolában minden nap tartunk vezetői ügyeletet 8.00 – 16.00 ig. Kérem azonban Önöket, hogy elsősorban elektronikus úton vagy telefonon keressenek bennünket!

Köszönöm a megértésüket, kérem önöket, hogy legyenek fegyelmezettek az utasításokat tartsák be és segítsenek egymáson, elsősorban a környezetükben élő időseknek!
 
Győrújbarát, 2020. 03. 16.
Tisztelettel:
Rácz György
igazgató
 
Comments are closed.