Tájékoztatás az ajándék cirkuszjegyek felhasználásával kapcsolatban

Tájékoztatás az ajándék cirkuszjegyek felhasználásával kapcsolatban

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (továbbiakban: MACIVA) kiszélesítette az ajándék cirkuszjegyek felhasználhatóságának körét annak érdekében, hogy azok a gyerekek, akik a nagy távolság miatt nem tudják igénybe venni a jutalmat, de szeretnének cirkuszba menni, a lakóhelyükhöz legközelebb játszó utazó cirkuszban ezt megtehessék. Ennek értelmében a jeggyel rendelkező diákok az alábbi cirkuszokba tudnak ellátogatni:

·         Exit Cirkusz

·         Eötvös Cirkusz

·         Hungária Cirkusz

·         Magyar Klasszikus Nagycirkusz

A cirkuszok elérhetőségeit és játszási helyeket a csatolt mellékleten kívül megtalálják a Fővárosi Nagycirkusz honlapján, a http://www.fnc.hu/hirek oldalon. Csoportosan érkező diákokat kísérő pedagógus (20 fő után 1 kísérő) térítésmentesen nézheti meg az előadást.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a MÁV-Start Zrt. egyedi utazási kedvezményt ad minden ajándék cirkuszjeggyel rendelkező diák és 1 fő felnőtt kísérője számára. A fenti utazó magáncirkuszok és a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira utazó diákok 90%-os, kísérőik pedig 50%-os alkalmi menettérti kedvezményben részesülnek.

 Felhívom figyelmét, hogy az utazási kedvezmény a vonatjegy megvásárlásakor kizárólag az ajándékba kapott utalvánnyal vehető igénybe, a visszaúton pedig az előadásra beváltott jeggyel tudják igazolni a kedvezményre való jogosultságot, ezért kérjük, hogy a diákok és kísérőik az utazás ideje alatt ezeket tartsák maguknál.

Comments are closed.